Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/0/0/f/nordtext.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2082 OM - NordText

Om Niels Henriksen

Legen med ord er ikke kun et arbejde men snarere en livsstil. Og det var således ikke tilfældigt, at jeg valgte at skifte en universitetsuddannelse ud med journalistikken. Både min mor og en onkel arbejdede som journalister, og et eller andet sted lå det vel i kortene, at legen med ordene også skulle være min levevej.

I januar 1979 forlod jeg Danmarks Journalisthøjskole med et eksamensbevis i hånden, og umiddelbart efter fik jeg job på daværende Vendsyssel Tidende, hvor jeg var i forskellige funktioner, indtil avisen blev lagt sammen med Aalborg Stiftstidende i sensommeren 1999. Efter nogle få måneder på den ny avis, NORDJYSKE Stiftstidende, valgte jeg at blive selvstændig som freelance journalist.

Det har jeg været siden den 1. februar 2000.

Var mit arbejde på dagbladet varieret, så har det været utroligt mangesidet som freelance. Jeg har skrevet om alt fra butikker, der sælger børnetøj, til maskinfabrikker. Fra fodbold til folkekirken. Om store byggerier, uddannelse og vinterbekæmpelse på vejene. Portrætartikler til ugeblade og magasiner.

Erhvervsstof og profilering fylder efterhånden en stor del af min arbejdsdag. Det vil sige artikler til fagblade, specialaviser eller brochurer. Tekster til hjemmesider eller pressemeddelelser med et tydeligt budskab og kunden som afsender.

Selv om jeg har adresse i Vendsyssel, løser jeg opgaver i hele landet.